Begrafenisondernemer Zeeland

Uw begrafenisondernemer in Zeeland

Zoekt u een begrafenisondernemer in Zeeland? Uitvaartverzorging H. Jobse staat bekend als een persoonlijke begrafenisondernemer waarbij uw wensen voorop gesteld worden. Op deze manier organiseren wij een unieke uitvaart voor uw dierbare. Onze begrafenisonderneming in Zeeland laat u liefdevol afscheid nemen door middel van een passende en persoonlijke uitvaart.

Het voorbereiden van een persoonlijke uitvaart is lastig. Wij denken met u mee en ondersteunen u in dit proces.  

Een persoonlijke begrafenis in Zeeland

Als begrafenisonderneming in Zeeland bieden wij u de mogelijkheid een gepersonaliseerde uitvaart samen te stellen. Wij vinden het belangrijk dat uw dierbare een uitvaart krijgt die bij hem of haar past.

Personaliseer uw uitvaart

Uitvaartverzorging H. Jobse biedt een breed assortiment als het gaat om rouwkaarten en bloempakketten. Kies zelf uw rouwkaart en bloempakket of laat u hierin adviseren.

Ook het rouwvervoer en de uitvaartkist spelen een belangrijke rol bij de begrafenis. Zo bestaat de keuze uit verschillende soorten vervoer, zoals een traditionele rouwauto of juist een paardenkoets. Verder kunt u een keuze maken uit diverse uitvaartkisten, van klassiek tot modern, van sober tot uitbundig.

Een persoonlijke uitvaart vraagt om details, de mogelijkheden zijn enorm. Wilt u de uitvaart personaliseren op een specifieke wijze? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

De laatste verzorging en opbaring

Voordat het lichaam wordt opgebaard, zal het lichaam door onze verzorgers worden afgelegd. U kunt de laatste verzorging door ons laten uitvoeren, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om hierbij te assisteren.

Het is belangrijk dat de nabestaanden afscheid kunnen nemen in een comfortabele omgeving, daarom kunt u een passende locatie kiezen waar de opbaring zal plaatsvinden. Dit kan thuis zijn, in ons uitvaartcentrum of in een van onze 24-uurskamers.

Uitvaartcentrum H. Jobse heeft een uitvaartcentrum in Middelburg, Vlissingen en Veere. Daarnaast stellen wij graag onze 24-uurs kamers beschikbaar. Hier kunnen de nabestaanden op elk gewenst moment van de dag hun dierbare bezoeken om afscheid te nemen.

Nazorg

Drie tot vier weken na de begrafenis of crematie nemen medewerkers van onze uitvaartonderneming contact met u. Samen met u blikken we terug op de uitvaart. Uiteraard zijn we benieuwd hoe het met u gaat en we informeren of u behoefte heeft aan hulp. Mocht dat nodig zijn, dan kunnen we u doorverwijzen naar een zorgverlener in Zeeland die u kan ondersteunen. 

Voorbespreking

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun eigen uitvaart voor te bereiden. Zo kunt u voorkomen dat uw nabestaanden moeten gissen naar uw wensen. Het meest bewust van uw wensen bent u zelf. Geef daarom zelf uw uitvaart vorm door het inplannen van een voorbespreking.

Onze uitvaartmogelijkheden

Religie, tradities en financiën kunnen een rol spelen bij het organiseren van een uitvaart. Via onze website Basis Uitvaart Zeeland kunt u een persoonlijke uitvaart samenstellen, waarbij rekening gehouden wordt met deze factoren. U kunt bijvoorbeeld een prijsbewuste uitvaart van hoge kwaliteit samenstellen, wanneer u kiest voor het pakket Uitvaart Basis. Het pakket Uitvaart Basis biedt uitkomst in geval van beperkte financiële middelen. Het pakket Uitvaart Plus is geschikt wanneer meer uitgebreide opties wenselijk zijn.

Over onze begrafenisonderneming Zeeland

Uitvaartverzorging H. Jobse is in 1982 opgericht door Huib Jobse onder de naam “Begrafenisonderneming H. Jobse”. Sinds 2010 is het bedrijf in handen van Herma Jobse. Samen met haar team van zeven vaste medewerkers en twintig oproepkrachten heeft zij Uitvaartverzorging H. Jobse uitgebouwd tot dé begrafenisondernemer in Zeeland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw uitvaart regelen in Zeeland

Uitvaartcentrum H. Jobse heeft een uitvaartcentrum in Middelburg, Vlissingen en Veere.

Als begrafenisonderneming in Zeeland bieden wij u de mogelijkheid een gepersonaliseerde uitvaart samen te stellen. Wij vinden het belangrijk dat uw dierbare een uitvaart krijgt die bij hem of haar past. Neem gerust contact op met onze uitvaartonderneming om hiervoor een afspraak te maken.