Bloemen uitvaart

Bij de begrafenis of crematie kunt u aangeven of u wel of geen prijs stelt op bloemen. Soms worden ze ervaren als een uiting van liefde en bieden ze troost aan de nabestaanden. Veelal worden de rouwbloemen of rouwstukken tegelijk met de uitvaart geregeld.

Of u wel of niet kiest voor bloemen bij de begrafenis of crematie, kunt u aangeven op de rouwkaart en/of in de rouwadvertentie. Zo is iedereen van uw voorkeur op de hoogte en kan men daar rekening mee houden. Een andere mogelijkheid is het dragen van rouwcorsages tijdens de uitvaart.

Bloemenband

De bloemenband is een stoffen band die om de kist of mand wordt gestrikt. In een van de 170 losse lusjes worden losse bloemen ingestoken. Zo ontstaat er een liefdevolle omhelzing van bloemen. De band kunt u kopen of huren. Informeer bij een van onze uitvaartverzorgers.

De medewerkers van uitvaartonderneming Jobse vertellen u graag meer over de praktische zaken, de kosten en kunnen u laten zien welke bloemstukken u zoal kunt kiezen voor de begrafenis of crematie. Neem voor persoonlijk advies contact op met onze begrafenisonderneming of bestel de bloemen direct via onderstaande button.

Bestel via Boeketterie Middelburg (hieronder) of via Bloemenband.