Rouwkaarten

Bij het regelen of plannen van een crematie of begrafenis, hoort ook het in kennisstellen van de buitenwereld. Hiervoor kunt u gebruikmaken van een rouwbrief of een rouwkaart.

Tekst opstellen

Voor de tekst kunt u gebruikmaken van een spreuk, een gedicht of sprekende tekst over de overledene. Tevens kunt u op de kaart bepaalde wensen vermelden, bijvoorbeeld over bloemen, bezoek aan huis of toespraken tijdens de uitvaartplechtigheid. Misschien wilt u in plaats van bloemen een oproep doen voor een gift aan een goed doel.

Kaart en afbeelding

Als u twijfelt over de keuze van de kaart, dan kunnen wij een boek met voorbeelden bij u achterlaten. Ook kunnen we u toegang geven tot een online beeldbank. Daar kunt u duizenden afbeeldingen bekijken die u voor de kaart kunt gebruiken. Uiteraard kunt u ook zelf een foto aanleveren. Deze kan Uitvaartonderneming Jobse indien nodig nog voor u bewerken.

Papiersoort en lettertype

Er zijn diverse papiersoorten waaruit u kunt kiezen, zoals gehamerd papier met een zwarte of grijze rand of papier met een meer moderne uitstraling. Ook het lettertype kunt u zelf bepalen. Wij maken de kaart zelf op, u krijgt een voorbeeld van het ontwerp te zien voordat de kaart definitief gedrukt wordt. Het lettertype kunt u zelf bepalen.

Drukken

Uitvaartonderneming Jobse heeft een eigen drukkerij voor het drukken van uw rouwbrief of rouwkaart. Zo bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit. Als u ook nog een advertentie wilt plaatsen, leest u daar meer over op de pagina rouwadvertentie.