Rouwvervoer

Bij het regelen van een crematie of begrafenis, hoort ook het kiezen van een rouwvervoermiddel. In Zeeland zijn alle vormen van vervoer mogelijk. Uitvaartverzorging Jobse heeft voor het rouwvervoer standaard een zwarte of grijze Cadillac. Maar wij kunnen elk ander vervoermiddel voor u regelen om de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats in Zeeland te begeleiden.

Diverse rouwauto’s

Zo wordt er ook wel gekozen voor andere kleuren of types auto, een loopkoets, een koest die wordt voortgetrokken door paarden, een uitvaartbus, een fiets of een motor. Uiteraard is rouwvervoer in een eigen auto ook mogelijk. Tevens kunnen we volgauto’s voor u verzorgen.

2023_03_Jobse_Uitvaartverzorging_118_websize.jpg

Dragen uitvaartkist

Verder kunt u aangeven of de uitvaartkist van en naar het vervoersmiddel of het graf mag worden gedragen door medewerkers van onze uitvaartonderneming of dat u daar zelf gezinsleden, familieleden of vrienden voor wilt vragen. Zij worden altijd begeleid door één drager van onze begrafenisonderneming. Zo weet u zeker dat alles keurig verloopt.

Wilt u uw wensen voor het rouwvervoer tijdens de crematie of begrafenis met ons bespreken? Neem dan contact met onze uitvaartonderneming op.