Uitvaart Vlissingen

Een persoonlijke uitvaart in Vlissingen

Woont u in de omgeving van Vlissingen? Uitvaartverzorging H. Jobse laat uw uitvaart in Vlissingen naar wens verlopen.

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Op korte termijn moet er veel geregeld worden. U wilt een uitvaart die past bij de wensen van uw dierbare. Ons gedreven team denkt met u mee en zorgt voor een persoonlijke uitvaart in Vlissingen. Het uitvaartcentrum is comfortabel en sfeervol ingericht, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

Onze diensten rond uw uitvaart in Vlissingen

Voorgesprek

Als het gaat om een uitvaart, heeft u vaak persoonlijke wensen die u zelf het beste kunt omschrijven. Bij Uitvaartverzorging H. Jobse kunt u een afspraak maken voor een voorgesprek. U kunt dan zelf uw wensen vastleggen in het boekje "Mijn laatste wensen", waardoor u het makkelijker maakt voor uw nabestaanden en de uitvaart in Vlissingen helemaal volgens uw wensen verloopt.

Uitvaart persoonlijk maken

Het is belangrijk dat de uitvaart de persoonlijkheid van de overledene weerspiegelt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid uw uitvaart te personaliseren.

Zo hebben wij een breed assortiment aan rouwkaarten en rouwbloemen waaruit u een keuze kunt maken. Ook het vervoer tijdens de uitvaart kan worden gepersonaliseerd. Er wordt vaak gekozen voor een traditionele rouwauto, maar er kan ook worden gekozen voor bijvoorbeeld een paardenkoets of uitvaartbus. Verder hebben wij verscheidene uitvaartkisten in verschillende stijlen: van sober tot uitbundig, van klassiek tot modern. Daarnaast bieden wij ook Fair Trade Eco kisten aan.

Neem contact met ons op

De laatste verzorging en opbaring

Voordat het lichaam wordt opgebaard, zullen onze medewerkers het lichaam verzorgen. U kunt de laatste verzorging door ons laten doen, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan nabestaanden om hierbij te helpen. Het persoonlijk verzorgen van uw dierbare kan u helpen bij het verwerken van uw verlies.

Het is belangrijk dat de nabestaanden op een gepaste manier afscheid kunnen nemen van de overledene. Daarom kunt u naar wens een locatie kiezen waar de opbaring zal plaatsvinden. Dit kan thuis zijn, maar ook in ons uitvaartcentrum in Vlissingen, ons uitvaartcentrum in Middelburg of in een van onze 24-uurskamers.

Nazorg

Ook nazorg behoort tot onze dienstverlening, want vaak dringt de werkelijkheid pas echt door na de uitvaart. Onze uitvaartverzorgers nemen daarom drie tot vier weken na de begrafenis of crematie contact met u. We blikken met u terug op de uitvaart en zijn uiteraard benieuwd hoe het met u gaat. Mocht u behoefte hebben aan hulp, dan kunnen wij u doorverwijzen. Wij hebben een breed netwerk in Zeeland met zorgverleners die u kunnen ondersteunen.

Onze uitvaartverzorging mogelijkheden in Vlissingen

Via onze website Basis Uitvaart Zeeland kunt u een prijsbewuste uitvaart van hoge kwaliteit samenstellen. U kunt een keuze maken uit de pakketten Uitvaart Basis en Uitvaart Plus.

Het pakket Uitvaart Basis maakt een zogenaamde ‘budget uitvaart’ mogelijk. Het pakket Uitvaart Plus biedt de mogelijkheid gebruik te maken van onze uitgebreide diensten. Dit pakket biedt meer opties voor het organiseren van een memorabele uitvaart.

Over H. Jobse Uitvaartverzorging in Vlissingen

Uitvaartverzorging H. Jobse is actief op meerdere locaties in Zeeland en regelt onder andere uw uitvaart in Vlissingen. Het bedrijf is in 1982 opgericht door Huib Jobse onder de naam “Begrafenisonderneming H. Jobse”. Inmiddels beschikt het bedrijf over drie locaties en een team van zeven vaste medewerkers en twintig oproepkrachten.

Uitvaartverzorging H. Jobse wordt op dit moment geleid door Herma Jobse. Samen met haar gedreven team organiseert zij Zeeland-breed een persoonlijke uitvaart voor velen.

Heeft u vragen of wilt u door ons uw begrafenis of crematie laten regelen? Neem dan gerust contact met ons op.