Uitvaartverzorging Zeeland

Een persoonlijke uitvaartverzorging in Zeeland

Op zoek naar uitvaartverzorging in Zeeland? Uitvaartverzorging H. Jobse zorgt voor een persoonlijke uitvaart. Bij ons staan uw wensen centraal. Wij bieden oprechte en professionele begeleiding bij het organiseren van uw uitvaart in Zeeland. Zo kunt u op de door u gewenste wijze afscheid nemen van uw dierbare.

U kunt maar één keer afscheid nemen. Het is dus van belang dat de uitvaartverzorging goed wordt geregeld. Uitvaartverzorging H. Jobse is zich hiervan bewust. Wij doen er dan ook alles aan om een unieke uitvaart te organiseren, waarbij alle mooie herinneringen aan uw dierbare in ere worden gehouden.  

Diensten van onze uitvaartverzorging in Zeeland

Het organiseren van een uitvaart kost veel energie en tijd. Wij kunnen taken uit handen nemen, zodat u al uw aandacht kunt richten op het rouwproces.

Ieder mens is uniek. Een gepersonaliseerde uitvaart is daarom vaak gewenst. Bij Uitvaartverzorging H. Jobse stelt u uw eigen uitvaart samen.

Personaliseer uw uitvaart

Wij bieden u de keuze uit een breed assortiment van bloempakketten en rouwkaarten. Bovendien kunnen wij u assisteren bij het opstellen van een rouwkaart en regelen de rouwadvertentie voor u.

Ook voor het rouwvervoer zijn verschillende opties mogelijk. Het gaat zowel om het vervoer van de overledene, als het vervoer van de nabestaanden. Er kan gebruik gemaakt worden van een traditionele rouwauto of bijvoorbeeld een paardenkoets.

U kunt kiezen uit diverse uitvaartkisten. Gaat uw voorkeur uit naar sober, uitbundig, klassiek of juist modern? Ook is het mogelijk een Fair Trade Eco kist te kiezen.

Een uitvaart kan op verschillende manieren worden verzorgd. Wilt u de uitvaart personaliseren op een specifieke manier? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

De laatste verzorging en opbaring

Na het vaststellen van het overlijden, wordt uw dierbare verzorgd en gekleed. Dat kunt u zelf doen of u kunt het verzorgen overlaten aan bijvoorbeeld de thuiszorg of een medewerker van Uitvaartverzorging Jobse. Daarbij mag u uiteraard aanwezig zijn en meehelpen. De verzorging kan thuis gebeuren of in het uitvaartcentrum. U mag zelf de kleding uitkiezen, bijvoorbeeld een pyjama, trouwkleding, vrijetijdskleding of een uniform. Ook kunt u kiezen voor een lijkwade of windsels.

Als uw dierbare is verzorgd en gekleed, kunt u daarna kiezen of u het stoffelijk overschot wilt opbaren of niet. U kunt thuis opbaren of in het uitvaartcentrum. Kiest u ervoor om thuis op te baren, dan kan dat op bed of in de kist. De kist kan in overleg open blijven of gesloten worden. Alle materialen die voor het thuis opbaren nodig zijn, regelen wij voor u.

Nazorg

Onze uitvaartverzorgers nemen drie tot vier weken na de begrafenis of crematie contact met u. We blikken met u terug op de uitvaart en zijn uiteraard benieuwd hoe het met u gaat. Mocht u behoefte hebben aan hulp, dan kunnen wij u doorverwijzen. Wij hebben een breed netwerk in Zeeland met zorgverleners die u kunnen ondersteunen.

Onze uitvaartverzorging-pakketten

U wilt een unieke uitvaart, maar u moet ook rekening houden met de kosten. Onze website Basis Uitvaart Zeeland biedt een prijsbewuste uitvaart aan van hoge kwaliteit. De dienstverlening is teruggebracht tot de basis, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Hierdoor hebben onze pakketten de beste prijs-kwaliteitsverhouding in heel Zeeland.

Bij Basis Uitvaart Zeeland heeft u de keuze uit de pakketten Uitvaart Basis en Uitvaart Plus. Het pakket Uitvaart Basis is bedoeld voor situaties waarin sprake is van beperkte financiële middelen. Het pakket Uitvaart Plus is van toepassing wanneer men gebruik wil maken van extra opties rond de uitvaarverzorging. Lees meer over de verschillende mogelijkheden in onze pakketten op Basis Uitvaart Zeeland.

Over Uitvaartverzorging H. Jobse

Uitvaartverzorging H. Jobse is actief in heel Zeeland. Het bedrijf is in 1982 opgericht door Huib en Albertje Jobse. Hun dochter Herma Jobse heeft in 2011 de leiding overgenomen. Samen met haar team verzorgt zij de uitvaart van overledenen in Zeeland.

Uw uitvaart regelen in Zeeland

Uitvaartcentrum H. Jobse heeft een uitvaartcentrum in Middelburg, Vlissingen en Veere.

Als begrafenisonderneming in Zeeland bieden wij u de mogelijkheid een gepersonaliseerde uitvaart samen te stellen. Wij vinden het belangrijk dat uw dierbare een uitvaart krijgt die bij hem of haar past. Neem gerust contact op met onze uitvaartonderneming om hiervoor een afspraak te maken.