Uitvaartcentrum Vlissingen

Ons uitvaartcentrum in Vlissingen

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Vlissingen? Uitvaartverzorging H. Jobse is actief op meerdere Zeeuwse locaties, waaronder Vlissingen. Ons uitvaartcentrum in Vlissingen is comfortabel en sfeervol ingericht, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Ons uitvaartcentrum in Vlissingen geeft u de mogelijkheid te herdenken en te verwerken. Dit is een lastig proces, waarbij wij u graag willen ondersteunen.

Over Uitvaartverzorging H. Jobse

Uitvaartverzorging H. Jobse is actief op meerdere locaties in Zeeland en heeft onder andere een uitvaartcentrum in Vlissingen. Het bedrijf is in 1982 opgericht en verzorgt sindsdien op persoonlijke wijze de uitvaart van overledenen in Zeeland.

Het bedrijf bestaat uit een gedreven team van zeven vaste medewerkers en twintig oproepkrachten. Samen ondersteunen wij u bij het organiseren van een persoonlijke uitvaart.

Diensten van ons uitvaartcentrum in Vlissingen

Naast de opbaring in het uitvaartcentrum, zijn er tal van andere zaken die geregeld moeten worden wanneer u een dierbare verliest. Ons uitvaartcentrum verzorgt de volledige uitvaart in de omgeving van Vlissingen.

Wij bieden onder andere de mogelijkheid een voorregeling in te plannen, zodat u uw eigen uitvaart kunt voorbereiden. Nabestaanden kunnen het lastig vinden uw wensen te verwerken, het organiseren van een persoonlijke uitvaart vraagt immers om details. Tijdens de voorregeling worden uw wensen besproken, zodat deze vastgelegd en op een later moment uitgevoerd kunnen worden.   

Het is van belang dat de persoonlijkheid van de overledene terugkomt in de uitvaart. Om deze reden bieden wij de mogelijkheid uw rouwkaart, bloemenpakket, catering, rouwvervoer en uitvaartkist naar wens te personaliseren. Elk mens is uniek en verdient een uitvaart passend bij zijn/haar persoonlijkheid en leefstijl.

Het is belangrijk dat er voldoende tijd en aandacht is voor het rouwen. Na drie tot vier weken neemt een medewerker van Jobse contact met u op. We blikken met u terug op de begrafenis of crematie en zijn uiteraard benieuwd hoe het met u gaat. Als u behoefte heeft aan hulp, dan verwijzen we u graag door naar een zorgverlener die u bij het rouwproces kan ondersteunen.

Uitvaartmogelijkheden bij ons uitvaartcentrum in Vlissingen

Op onze website Basis Uitvaart Zeeland kunt u een prijsbewuste uitvaart van hoge kwaliteit samenstellen. Er kan een keuze gemaakt worden uit de pakketten Uitvaart Basis en Uitvaart Plus. Het pakket Uitvaart Basis maakt een prijsbewuste keuze mogelijk, wanneer er beperkte financiƫle middelen beschikbaar zijn. Wanneer u de voorkeur geeft aan een uitvaart met meer opties, kunt u kiezen voor het pakket Uitvaart Plus. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.