Uitvaart regelen in Zeeland

Een uitvaart regelen is een verdrietig moment in uw leven. Soms komt het overlijden onverwacht, en is er geen ruimte geweest hier met uw geliefde over te praten. Dan moet er in korte tijd veel besloten worden. Het kan ook zijn dat u zelf, bijvoorbeeld omdat u ernstig ziek bent, wilt nadenken over de invulling van uw begrafenis of crematie. Daarover kunt u dan met ons in gesprek gaan en alvast uw wensen kenbaar maken in ons boekje "Mijn laatste wensen". Neem gerust contact op met onze uitvaartonderneming om hiervoor een afspraak te maken.

Uitvaart bespreken

Als u een crematie of begrafenis moet regelen omdat een naaste is overleden, dan schakelt u eerst een arts in om de dood officieel te laten vaststellen. Daarna neemt u contact met ons op. Wij komen dan bij u langs om de begrafenis of crematie door te spreken. Wij realiseren ons dat dit voor u een heel zware periode is. U hoeft daarom niet alle beslissingen al tijdens het eerste gesprek te nemen. Wij komen dan op een later moment terug om bijvoorbeeld de keuze van de kist of de tekst voor op de kaart te bespreken.

Begraven of cremeren

Op deze website kunt u lezen welke beslissingen er genomen moeten worden als u een uitvaart moet plannen. De eerste keus is: begraven of cremeren. Daarna leggen we u de keuzes rond de kist of urn voor en alle mogelijkheden voor bloemen, de rouwauto en de tekst voor op de rouwkaart of rouwadvertentie. Voorts bespreken we de ceremonie tijdens de uitvaart zelf. Het team van Uitvaartverzorging H. Jobse staat voor u klaar om, integer en met veel expertise, samen met u de begrafenis of crematie zo persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Tot slot vindt u hier nog informatie over het ter beschikking stellen van het lichaam aan de medische wetenschap.

2023_03_Jobse_Uitvaartverzorging_102_websize.jpg