Uitvaart regelen in Middelburg

Een uitvaart regelen is een verdrietig moment in uw leven. Soms komt het overlijden onverwacht, en is er geen ruimte geweest hier met uw geliefde over te praten. Dan moet er in korte tijd veel besloten worden. Het kan ook zijn dat u zelf, bijvoorbeeld omdat u ernstig ziek bent, wilt nadenken over de invulling van uw begrafenis of crematie.

1. Uitvaart bespreken

Als u een crematie of begrafenis moet regelen omdat een naaste is overleden, dan schakelt u eerst een arts in om de dood officieel te laten vaststellen. Daarna neemt u contact met ons op. Wij komen dan bij u langs om de begrafenis of crematie door te spreken. Wij realiseren ons dat dit voor u een heel zware periode is. U hoeft daarom niet alle beslissingen al tijdens het eerste gesprek te nemen. Wij komen dan op een later moment terug om bijvoorbeeld de keuze van de kist of de tekst voor op de kaart te bespreken.

Afspraak maken

2. Begraven of cremeren

Hieronder kunt u lezen welke beslissingen er genomen moeten worden als u een uitvaart moet plannen.

  1. De eerste keus is: begraven of cremeren.
  2. Daarna leggen we u de keuzes rond de kist of urn voor en alle mogelijkheden voor bloemen, de rouwauto en de tekst voor op de rouwkaart of rouwadvertentie.
  3. Voorts bespreken we de ceremonie tijdens de uitvaart zelf.

Het team van Uitvaartverzorging H. Jobse staat voor u klaar om, integer en met veel expertise, samen met u de begrafenis of crematie zo persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Tot slot vindt u hier nog informatie over het ter beschikking stellen van het lichaam aan de medische wetenschap.

Over H. Jobse Uitvaartverzorging in Middelburg

U kunt bij ons terecht in onze vestiging in Middelburg, Vlissingen en Veere. Daarnaast stellen wij graag onze 24-uurs kamers beschikbaar. Hier kunnen de nabestaanden op elk gewenst moment van de dag hun dierbare bezoeken om afscheid te nemen. Onze kantoren zijn geopend iedere werkdag van 08.30 tot 16:45 uur, voor het melden van een overlijden zijn wij 24 uur per dag te bereiken

Bekijk ons Uitvaartcentrum

Uitvaartverzorging HJobse
H. Jobse Uitvaartverzorging in Middelburg
Uitvaartcentrum in Middelburg
H. Jobse Uitvaartverzorging in Middelburg
Uitvaartcentrum H. Jobse in Middelburg
Uitvaartcentrum H. Jobse in Middelburg
H. Jobse Uitvaartverzorging in Middelburg
H. Jobse Uitvaartverzorging in Middelburg
H. Jobse Uitvaartverzorging in Middelburg